رله در ردیاب خودرو شخصی و جی پی اس خودرو
رله (relay) چیست؟
کاربرد رله در ردیاب ، ردیاب خودرو و رله(relay) چیست؟
توضیح و مثال شفاف برای درک بهتر رله ها و نیز چگونگی عملکرد آن در ردیاب خودرو
و جی پی اس خودرو :
بعضی از وسایل الکتریکی مانند سماور، چای ساز، بخاری برقی، کولر گازی، پمپ آپ، آژیر و … در هنگام روشن و خاموش شدن اتوماتیک صدای آرامیشبیه شکسته شدن تولید می کنند. این صدا همان صدای عمل کردن سوییچ یا رله است.
از پر کاربرد ترین قطعات موجود در مدارهایی است که دارای یک قسمت کنترلی الکترونیکی و یک سوییچ برای قطع وصل جریان برق با ولتاژهای بالا هستند. relay در بسیاری از وسایل روزمره زندگی وجود دارد.
مانند:
پمپهای آبی که در آپارتمانها و مجتمعها نصب شده اند، چراغهای راهنمایی، سیستم استارت و برق داخلی خودروها، چراغهای تبلیغاتی نئون و چشمک زن، تابلوهای حفاظتی برق، برخی از فیوزهای الکترونیکی، لوازم خانگی مثل یخچال،ماشین لباس شویی، ظرف شویی، سیستمهای شوفاژ و پکیج، دزدگیرها و تجیهزات حفاظتی، دستگاه های ردیاب ماهوارهای خودرو و جی پی اس ها و…
کلید و پریز هایی که روی دیوارها نصب شده اند وظیفه قطع و وصل برق به لامپهارا دارند. کلیدها یا همان سوییچهای روی دیوارهای خانه شما، با فشار دست تغییر وضعیت میدهند، یعنی با فرمان دست شما کلید قطع و وصل میشود. به عبارت دیگر کلیدهای روی دیوار“تحریک شونده با فرمان مکانیکی” هستند.
رله(relay) چیست؟ کلیدها میتوانند با فرمانهای مختلفی تحریک شوند و عمل کنند. فشار مکانیکی، نور، لرزش و جریان. وقتی فرمان یک کلید جریان الکتریکی است، نام سوییچ یا relay را برای کلید انتخاب میکنیم. رله دارای دو پایه “فرمان” است و با وصل کردن یک ولتاژ معین به پایههای فرمان، relay تحریک خواهد شد. با این کار relay از وضعیت اصلی یا نرمال،به وضعیت تحریک شده (Triggered) تغییر وضعیت خواهد کرد. بلافاصله بعد از قطع شدن برق از پایههای فرمان، relay به حالت نرمال یا طبیعی باز میگردد.
ردیاب شنود دار |
ردیاب اروپایی |
ردیاب ریموت دار |
ردیاب دوربین دار
کاربرد ردیاب خودرو
آشنایی با ردیاب و انواع آن
ردیاب
ردیاب شخصی